В Комунальному закладі позашкільної освіти «Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості» Олександрівської селищної ради святково відбувся тиждень відкритих дверей

Початок вересня – велика кропітка робота усіх позашкільників: набір дітей у гуртки, знайомство з роботою закладу позашкільної освіти, який для багатьох стає на довгі роки головним осередком розвитку їх здібностей і талантів.

Вкотре  доброю традицією з 12 по 17 вересня в Комунальному закладі позашкільної освіти «Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості» Олександрівської селищної ради святково відбувся тиждень відкритих дверей. Вихованці повернулися до своїх творчих осередків, щоб зайнятися справою, яка їм до душі, адже для цього створені всі умови. Керівники гуртків приємно зустрічали нових вихованців, та докладуть свій досвід, знання, наполегливість, ентузіазм  для того, щоб навчання було  творчим, насиченим цікавими зустрічами, новими перемогами. Навчальні аудиторії  були наповнені  атмосферою творчості, дитячим сміхом, радістю, подарунками та солодощами від Народного депутата Олеся Довгого.

16 вересня у КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» завітали Олександрівський селищний голова Олександр Іванович Безпечний, начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради Сергій Миколайович Тимко, директор КУП «Олександрівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Людмила Віталіївна Левченко. У виконанні всіх присутніх пролунав Гімн  України.Гості щиро привітали вихованців та педагогів закладу з початком нового навчального року, побажали здоров`я, енергії, творчості та миру. Посадовці перерізали символічну стрічку на знак старту освітнього процесу. На завершення зустрічі всі об`єднались у флеш – мобі «Бережи себе».

 Вихованці, батьки, педагоги та посадовці   налаштовані на продуктивний та мирний  навчальний рік.